Languages

Minőségi és környezetvédelmi politikánk

Az ACOEM AB lézeres beállítási termékeit, a szervizeit és a munkamódszereit a hatékonyság jellemzi.
Ennek elérésének egy módja, hogy szisztematikusan mérjük és elemezzük a vállalat folyamatait és hatékony módon vezetjük a vállalatot, a folyamatos fejlődés biztosítása érdekében.

Minőségi politikánk

Mindenben, amit csinálunk a kiváló minőségre törekszünk: az üzletünk vezetésétől az ügyfélszolgálatunkig. Mindenben, amit teszünk, valóban hisszük, hogy az “elég jó” csak a kiindulási pont. Majdnem mindenhez, amit teszünk, a ACOEM AB kifejlesztett egy minőségkezelési rendszert, ami megfelel az ISO 9001:2008 szabványnak.

Az ACOEM AB az üzletvezetése során megfelel az etikai, törvényes, kereskedelmi és társadalmi elvárásoknak, amelyet az adott közösség támaszt.

Az ACOEM AB biztosítja az egészséges és motiváló munkakörnyezetet, olyan vállalati kultúra kidolgozásával, ahol minden egyes alkalmazottunk fizikai, mentális és szociális jóléte fontos számunkra.

Az ACOEM ABnél elvárásaink vannak a szervezet, az emberek és a vezetők felé. A vállalat és az alkalmazottak között olyan kapcsolatot építünk ki és tartunk fenn, amelynek alapja a meghatározott elvárások és a kölcsönös elkötelezettség aziránt, ahogy szervezetként viselkedünk, szállítunk és fejlődünk.
Törekszünk a szervezeten belüli demokrácia erősítésére azzal, hogy megpróbáljuk bevonni az alkalmazottakat.

Az ACOEM ABnél korra, nemre és nemzetiségre való tekintet nélkül dolgozunk.

A vezetés minősége, minden más tényezőnél erősebben, meghatározza egy szervezet sikerét vagy kudarcát. Az ACOEM AB ezért folyamatosan befektetünk a vezetői teljesítmény növelésébe.

Környezetvédelmi elveink

A környezetünk védelme és annak felismerése, hogy természetes erőforrásaink végesek és ezért felelősen kell használni őket, mindig nagy fontossággal bírt a ACOEM ABnél. A termékeink nem csupán segítik az ügyfeleinket az energia megtakarításában, de arra törekszünk, hogy úgy tervezzük, gyártsuk és forgalmazzuk őket, ami minimálisra csökkenti a környezetre gyakorolt hatásukat. Ennek elősegítésére, a ACOEM AB kidolgozott egy környezetvédelmi rendszert, ami megfelel az ISO 14001:2004 szabványnak.

Az ACOEM AB biztosítja, hogy a tevékenysége minimálisra csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Konkrétan, a következőket tesszük:

  •  Megfelelünk az adott országban érvényes összes környezetvédelmi előírásnak, és ezzel kapcsolatban beszerezzük az összes szükséges regisztrációt, engedélyt és licencet;

  •  Olyan rendszereket alkalmazunk, amelyek biztosítják a nyersanyagok, hulladékok, károsanyag-kibocsátások és szennyvíz-kibocsátások biztonságos kezelését, mozgatását, tárolását, leselejtezését, újrahasznosítását, újrafelhasználását vagy kezelését. Ebből kifolyólag, az összes olyan hulladék, szennyvíz vagy károsanyag, ami potenciálisan káros lehet az emberre vagy a környezetre, a természetbe bocsátás előtt szabályozásra és kezelésre szorul.

  •  Elkerüljük a helyi környezet szennyezését, megelőzve a szivárgásokat és a véletlen kibocsátásokat, illetve biztosítva azt, hogy a levegő-, a zaj- és szagterhelés az adott országban meghatározott határérték alatt legyen; és

  •  Folyamatosan javítjuk a környezetvédelmi teljesítményünket, új környezetvédelmi célkitűzésekkel, akciótervek kezdeményezésével és a belső vagy külső értékelések alapján azonosított fejlesztések elvégzésével.

 A 10 évesnél idősebb Fixturlaser termékek környezetvédelmi nyilatkozata

 A Fixturlaser termékek környezetvédelmi nyilatkozata

Tanúsítványok

Tanúsítványok

 

 ELOS Fixturlaser ISO 9001 és ISO 14001

Az ACOEM AB az EX-osztályú beállító rendszerek tanúsított beszállítója

 ATEX Tanúsítvány