Languages

A tengelybeállítás előnyei

A jól beállított tengelyekkel...
• megnő az üzemidő
• megnő a gyártó kapacitás
• megnő a gyártási minőség

Megengedheti magának, hogy nem állítja be a berendezéseit?

A beállított gépek megnövelik a gyár élettartamát, hatékonyságát,  a termelést és a termelés minőségét. Ki más tanúsíthatná legjobban a feljavult karbantartási költségvetést mint maguk a Fixturlaser lézeralapú tengelybeállító termékek használói?

George A. Cain, Karbanartási mérnök, Solvay Advanced Polymers, USA

“Az össze szivattyúnk és motorunk beállításához lézeres tengelybeállító műszert használunk. Ezzel sokkal egyszerűbb dolgozni, egyszerűen értelmezhető, és a mérési eredmények dokumentálhatók. Így visszaellenőrizhető a beállítás jósága. Korábban három havonta cseréltünk tömítéseket, most elég minden második évben. Ez a lézeres műszernek köszönhető aminek az ára már sokszorosan  megtérült. ””

Thomas Melby, Üzemi technikus, Statoil Tjeldbergodden, Norvégia

“Itt a Statoilnál nagyon nagy hasznát vettük a Fixturlaser gépbeállító rendszerének. Ezt jelzi a kiváló karbantartási takarékosság és a rendelkezésre állást a gyárunkban - ami idén a hihetetlen 99%-ot érte el. Úgy véljük, hogy a Fixturlaser az egyik legjobb lézeralapú beállító rendszert kínálja, jó, megbízható szolgáltatással, ami nagyon fontos számunkra.”

Jouni Wallin, Karbantartási csoport felügyelő, Nymölla Mill, Stora Enso, Svédország

“Mielőtt elkezdtük a lézeralapú tengelybeállítást használni, komoly problémáink voltak a tengelykapcsolók kopásával, mivel a szivattyú és a motor helytelenül volt beállítva. Mostanában igen ritkán van problémánk; nagyon ritkán kell cserélni.  Lézeralapú beállítást alkalmazunk a hajtószíjainknál is, amelyeket korábban gyakran kellett korai tönkremenetel miatt cserélni. Mostanában sokkal kevésbé kopnak a szíjak, így a gépek kevesebb karbantartást igényelnek, illetve kisebb a költségük.”